luni, 31 mai 2010

Free Download Manager Download

0

Descrierea Programei:
Free Download Manager - este un dosar de boot universal de la Iinternet. Acesta suporta toate protocoalele majore. Este uşor şi interfaţa intuitivă şi are toate capacităţile necesare. Acest produs este un concurent excelent pentru Download Master.
Caracteristici: 
- Injectarea de câteva fluxuri.
- Suport descărca reluarea.
- locul de muncă printr-un proxy.
- Utilizarea şi parola de login, atunci când sari, si multe altele. 





Screens:














Download:
http://www.freedownloadmanager.org/download.htm

Read more

PC Medik

0

Descrierea Programei:
PCMedik v.6.5.31.2010 - o nouă versiune complet de un mic program care vă ajută să configuraţi şi optimizarea sistemului de operare Windows. Programul este foarte simplă şi intuitivă interfaţă. După ce aţi aplicat PCMedik, poate mări semnificativ viteza de aplicatii de pe Windows, precum şi a reduce riscul de imprevizibile "toamna" a sistemului. 




Screens:








Download:
http://www.freedownloadscenter.com/Utilities/System_Maintenance_and_Repair_Utilities/PCMedik.html

Read more

Ashampoo Photo Comander Download

0

Descrierea Programei:
Ashampoo Photo Commander 7.31 - saptea noua versiune a programului, care este un set universal de instrumente pentru lucrul cu imaginile digitale. Vă permite să vizualizaţi confortabil fotografii digitale într-un mod convenabil de a organiza stocarea şi sortarea pe computer hard disc este de asemenea prezent posibilitatea de a crea prezentări de diapozitive şi arsură it la spre CD / DVD.
Built-in editorul de imagini vă permite să reglaţi luminozitatea şi contrastul imaginii sau un fragment unic, roti imaginea, oglinda aceasta, tipăriţi şi să trimiteţi fotografii digitale prin e-mail. Se lucrează cu fişiere RAW şi au posibilitatea de a fi folosit ca un player media. Programul are o interfaţă intuitivă şi plăcută până acum doar cu sprijinul celor două limbi. A saptea versiune nouă mai multe caracteristici, inclusiv hardware accelerată 3D, posibilitatea de a crea panorame, cautare avansata caracteristici noi şi multe alte îmbunătăţiri.
Ashampoo Photo Commander vă ajută să organizaţi şi să vizualizaţi fotografii, editaţi şi le îmbunătăţi, toate într-un program. În plus, cu ajutorul unor programe pot gestiona fişiere audio şi video dumneavoastră. Procesul de lucrări se reduce la cateva tastari - Adauga rame, editaţi fotografii, crea felicitări, colaje şi slide show, arde fotografii pentru CD / DVD, sau partajaţi-le pe site-ul, şi mult mai mult. O nouă interfaţă intuitivă vă permite să vedeţi mereu ce funcţii sunt disponibile, atât de simplu că noi nu ar trebui să caute conducerea. Programul sprijină peste 60 de imagini, formate audio si video. 







Screens:






Download:
http://www2.ashampoo.com/webcache/html/1/product_2_0718___CAD.htm

Read more

AVS Video Editor Download

0

Descrierea Programei:
AVS Video Editor 4.2.1.179 - este un editor de înaltă calitate pentru filme cu cerinţele minime şi cunoaştere a PC-ului. Cu acest program puteţi efectua captura video, aplica efecte, de a crea si arde DVD, filme de export către formate video diferite, conversia video pentru iPod, PSP, telefoane mobile şi de dispozitive portabile altele.
Mai mult de 300 efecte şi tranziţii, multe filtre vă permit să creaţi de înaltă calitate video şi slide show. Este posibil să editaţi episoade, sunet, adaugarea de informatii de la diverse dispozitive externe, senzaţie de arsură un DVD, MPEG4, meniuri crearea de filme. Un algoritm de detectare scena automată este utilizat AVS Video Editor, vă permite să mutaţi, să editaţi fişiere şi previne erorile atunci când divizare şi combinarea fişierelor.





Screens:














Download:
http://www.freedownloadscenter.com/Multimedia_and_Graphics/Video_and_Animation_Tools/AVS_Video_Editor_Download.html

Read more

marți, 25 mai 2010

CyberLink Download

0

Descrierea Programei:
CyberLink Puternic Ultra - versiunea cea mai funcţională a unuia dintre cei mai buni jucători de software moderne care să permită vizualizarea interactive drive DVD-Video, Video CD şi Blu-ray pe computerul dumneavoastră. Principalele avantaje ale acestei jucător poate livra imaginea cea mai înaltă calitate, uşor de interfaţă cu utilizatorul cu piei şi de reglare bune.
In plus faţă de vizionarea de filme pe un-ROM CD (DVD-uri şi Video CD), Puternic vă permite să redaţi fişiere formate acceptate de Windows Media Player, şi MPEG1 şi MPEG2. Programul dispune, de asemenea, Grabber cadru funcţionează într-un dosar format BMP, refaceţi înregistrările site, pentru a regla setările de afişaj, amintindu-mi când să se oprească, suport pentru scroll wheel mouse-ului, precum şi multe alte caracteristici. Cu Film Colectia, vă puteţi crea propria catalogul dvs de colectare film, deţinerea comentarii, note personale, informaţii cu privire la capacul de film, precum si sa impartaseasca aceste date cu alţi utilizatori folosind serviciul MoovieLive. 



Screens:








Download:
http://www.freshwap.net/forums/ro/applications/1217560-cyberlink-powerdvd-ultra-3d-v10-0-1516-51-multilingual.html

Read more

Audiograbber Download

0

Descrierea Programei:
Audiograbber NOU portabil / ML - un mic program care converteşte melodiile CD audio în fişiere în format MP3 standard, cu program vă permite să primească copii, calitatea de nimic imposibil de distins de original. Programul în sine poate elimina pauză la începutul şi la sfârşitul liniei, şi comprima fişierul în format mp3 cu ajutorul sau interne MP3/WMA decodoare externe. Audiograbber poate lucra cu orice sursa de sunet (radio, banda, jucător de vinil de discuri, etc.) Există suport pentru ID3v2, mp3-fişier poate conţine versuri. 




Screens:
















Download:
http://download.kappa.ro/action__file/id__5474

Read more

Codec Pack Combinate Download

0

Descrierea Programei:
Codec Pack Combinate comunitare (CCCP) - o colecţie de codec-uri, care este dezvoltat de mai multe grupuri de utilitati implicate în codare şi decodare video, de ce ar trebui să rezolve orice probleme cu subtitrari şi de neînţeles (exotice) format de fişier video. 






Screens:








Download:
http://www.cccp-project.net/

Read more

Torrent RatioMaster Download

0

Descrierea Programei:
Torrent RatioMaster - un program pentru cei care au luat obosit de şedinţei privind distribuţia şi aşteptaţi săptămâni până la evaluare se va ridica la cel puţin ceva pentru a descărca. RatioMaster doar "cranking" evaluare la tracker torrent.





Screens:








Download:
http://thepiratebay.org/torrent/3784330/Ratio_Master_1.7.5

Read more

Windows 7 Loarer Download

0

Descrierea Programului:
Windows 7 Loader Version 1.7.6 prin Daz - Cea mai recentă versiune acum activator pentru Windows 7. Metoda de activare a Daz. 




Screens:








Download:
http://forums.mydigitallife.info/threads/8721-Windows-7-Activator-eXtreme-Edition-3.007-New-version-released-3.007-25-08-2009

Read more

RAR parola Unlocker Download

0

Descrierea Programului:
RAR parola Unlocker - acest instrument vă permite să descoperiţi rapid orice arhiva zaporoleny, SFX-arhive, inclusiv (self-extracting), cu o parolă de lungime arbitrară (ambele digitale şi literală de conţinut) şi dimensiunea fişierului nu mai mult de 3 GB. Funcţionează cu orice fel pentru a cripta conţinutul RAR-arhiva (cu criptate / necriptate nume de fişiere). Are un număr mare de setări şi opţiuni care permit cel mai rapid şi eficient pentru a atinge rezultatul dorit.
Hacking se face prin eliminarea parola de la spate registru. Această metodă nu necesită de zi cu zi sau chiar aşteptările anual, în funcţie de alte programe, furt în care metoda de valori enumerare. Acest program a fost dezvoltat de compania Haksoft în străinătate şi recent a venit la piaţa din Rusia (iulie 2008), a câştigat prestigiul enorme între utilizatorii casnici. Această versiune este echipat cu o interfaţă engleză, dar acest lucru nu împiedică utilizarea acestuia. 





Screens:






Download:
http://www.passwordunlocker.com/products/rpu.html

Read more

PhotoFiltre Studio X Download

0

Descrierea Programei:
PhotoFiltre Studio este o imagine completă retusari programului. Aceasta vă permite de a face simple sau avansate
ajustări la o imagine şi să aplice o gama larga de filtre de pe ea. Este simplu si intuitiv de utilizat, şi
are o curbă de învăţare uşoară. Bara de instrumente, oferindu-vă acces la filtrele standard cu doar cateva
clicuri, PhotoFiltre Studio oferă un aspect robust. PhotoFiltre Studio are, de asemenea, manager de strat (cu Alpha
canal), pensule avansate, duze (sau tuburi), corector de ochi roşii, modul de lot şi mulţime de alte
instrumente puternice. Gama larga de sa de filtre permite utilizatorilor începători să se familiarizeze cu lumea de grafică.
Puteţi găsi ajustarea funcţiile standard (luminozitate, contrast, vopsit, saturaţie,
corecţiei) şi, de asemenea, filtre artistice (acuarelă, pasteluri, tuş, pointilism, efectul de puzzle). 





Screens:



Download:
http://extratorrent.com/torrent/2210523/Photo+Editing+Software+-+PhotoFiltre+Studio+X+v10.3.0+%2B+KEYGEN+{numberone}.html

Read more

Portabil 3D Text Download

0

Descrierea Programei:
Un instrument perfect pentru rapid şi fără hassle de crearea logo-uri 3D şi antetele.
Caracteristici:
-Ei bine texte scrise • sunt un semn de fiecare site-ul de succes. Conţinut ridicat de calitate motiveaza potentialii clienti, conversii creşte şi menţine vizitatori pe site-ul pentru mai mult timp, astfel încât acesta este cu siguranta ceva pe care doriţi să dedice o afacere bună de timp.
• Cu toate acestea, în cazul în care aceste texte sunt, de asemenea, ochi-prinderea, acesta va dubla avantaj. Un logo care va fi amintit de vizitatori si anteturi punctul care va diseca vizibil textul în părţi semnificative va fi întotdeauna un plus frumos la orice pagină a proiectului dumneavoastra online.
• În cazul în care sunt în căutarea o uşor de folosit instrument care vă va ajuta să creaţi cu aspect articol antetele se răcească şi logo-uri în cel mai scurt timp, utilizarea 3D Text ..!
• În cazul în care sunt în căutarea o uşor de folosit instrument care va ajuta să creaţi un aspect articol antetele se răcească şi logo-uri în cel mai scurt timp, utilizarea 3D text! 3D este un text, flexibil si accesibil instrument compact, care va ajuta la crearea logo-uri personalizate 3D si antetele în câteva minute.
• Interfata programului este foarte simpla: o zona de previzualizare mare în centru şi un panou derulant cu opţiuni şi proprietăţi la partea de jos a ecranului.
• Puteţi utiliza mouse-ul pentru a defila panoul de opţiuni lateral si personaliza fiecare aspect al imaginii finale: textul care urmează să fie prestate, culoarea din elementele sale, opţiuni de font, transparenţă, nivelul de extrudare, parametrii cadru şi aşa mai departe pe.
• modificările pe care le face la textul sunt reflectate instantaneu pe obiect în fereastra de examinare. Puteti roti ecranul camerei liber pentru a selecta unghiul optim de redare. 







Screens:








Download:
http://www.tinydl.com/software/367748-portable-3d-text-100.html

Read more

Bootable USB Windows XP Download

0

Descrierea Programului:
Bootable USB Windows XP / Vista / Windows 7 Maker | 14MB

Prezentarea instrument pentru Instalarea Windows pentru dvs. de netbook-uri, Notebook-uri, desktop sau de la USB Flash Drive
de instrucţiuni. (pentru Opţiunea 1 NUMAI alte instrucţiuni Inside)

Nota:
* dacă este necesar pentru formatul cu HP formatarea USB formatarea utilizare şi Donot Bypass Instrucţiunea.
Notă: Când Alegeţi Formatare NTFS (acest lucru este cel mai important!

1.Install WinSetupFromUSB_0-2-3
2.Follow Instrucţiunea
3.Browse Sursa XP CD
4.Click OG notă. ( : atunci când se face bootable USB de presă! DONT sau verifica nimic du-te numai)
5.Wait până la Sistemul Procesul sa terminat. 







Screens:








Download:
http://www.brothersoft.com/downloads/bootable-usb.html

Read more

Gadgets de Cristal Download

0

Descrierea Programului:
Gadgets de Cristal sunt aplicaţii care sunt utilizate pentru a da o notă specială pentru desktop.
Puteţi da sau mai puţin, mai multă transparenţă şi vă puteţi personaliza pe gustul dumneavoastră, ca de exemplu să aibă vreme în oraşul tău în timp real. Nu există un cost de memorie RAM pentru a rula orice aplicaţie şi puteţi deschide toate doriţi pentru că vă spun ca costul de RAM minim





Screens:








Download:
http://www.freshwap.net/forums/ro/applications/312939-crystal-gadgets-windows-xp-vista.html

Read more

Winstep Xtreme Download

0

Descrierea Programei:
Winstep Xtreme este un minunat de colectare de utilitati si accesorii de birou că înlocuirea dorinţa fel puteti forţei de muncă cu Windows pentru totdeauna! dorinta ta de computer pentru a arata ca NeXT, KDE, un Mac sau ceva de la un William Gibson nou? Apoi, descărcaţi Winstep Xtreme şi extinderea dvs. orizonturi caracteristici! WINSTEP XTREME următoarele aplicaţii ...
NextSTART:
Un puternic incredibil de înlocuire reprezintă meniul Start din Windows, tava de ansamblu Organizate şi Taskbar. Este, de cale, pe deplin skinnable, cu un domeniu de aplicare spaţioase de teme furnizat cu pachetul de numeroase şi de mai multe sute la online. NextSTART este, de asemenea, de departe mai mult decât corect o figură plăcut - sacrificiu complet configurabil meniuri care pot% 27float 27% de oriunde de pe desktop şi care pot fi apelate cu un buton de mouse-ul necomplicate supuse, o uniune hotkey sau în apropierea% 27bumping doar 27% pas de partiţie cu indicatorul mouse-ului. NextSTART oferă, de asemenea încorporat în documentul de navigare şi de gestionare a taxelor, susţine umplut drag-şi globulă atât la şi de la meniuri şi include numeroase alte caracteristici uimitoare - inclusiv completat obiectul de integrare cu alte obiectul Winstep aplicaţii Xtreme. 





Screens:








Download:
http://www.toggle.com/lv/group/view/kl79334/Winstep_Xtreme.htm

Read more

Driver Magician Download

0

Descriereea Programului:
Driver Magician oferă o soluţie profesională pentru conducătorii auto dispozitiv de rezervă, restaurarea, actualizare si eliminare în sistemul de operare Windows. Acesta identifică toate componentele hardware din sistem, extracte asociate şoferii lor de pe hard disk şi susţine-le într-o locaţie aleasă de dumneavoastră. Apoi, când aţi format şi reinstall / actualizare sistem de operare, aveţi posibilitatea să restabiliţi toate "salvat" de drivere la fel ca în cazul în care aţi avut driverul dischete originale în mâinile dumneavoastră. După repornirea sistemului de unul, PC-ul va fi încărcat şi rulează cu drivere de hardware necesare.
Mai mult, Driver Magician are o construit în baza de date a celor mai recente drivere cu capacitatea de du-te la Internet pentru a primi actualizări de driver. Aceasta salvează o mulţime de timp pentru a găsi driverele corecte şi drivere mature va creşte în mod evident de performanţă de hardware. Dacă există dispozitive necunoscute în PC-ul, Driver Magician vă ajută să le detecta uşor şi rapid cu ei construit in baza de date de identificare de hardware.







Screens;










Download:
http://download.cnet.com/Driver-Magician/3000-2242_4-10224337.html

Read more

Microsoft Windows Xp WinStyle Moonlight MultiBoot Download

0

Descrierea Programului:
Microsoft Windows Xp WinStyle Moonlight MultiBoot SP3 2010 [25/16/2010] | 685 MB
Core OS:Windows Xp Sevice Pack 3 x86 (32 bit).
Support SATA: Yes.
Support RAID: Yes.
Support SCSI: Yes.
Internet Explorer 8: Yes.
Windows Media Player 11: Yes.
updates: ( 05/16/2010).
Update online: Yes.
CD Key: Added.
Image: Standard ISO.
File download: WinRAR.







Screens:




Download:
http://www.tinydl.com/software/349317-microsoft-windows-xp-winstyle-moonlight-multiboot-2010-sp3-052010.html

Read more

luni, 17 mai 2010

Cracklab Sun Download

0

Descrierea Programei:
CRACKLAB SUN si SKY DVD 2010 - o atent structurat şi a descris o colecţie de materiale pentru incepatori si biscuiti cu experienţă, şi programatori. Compus din trei secţiuni: instrumente krekerskie, instrumente de programare, bibliotecă de cărţi şi articole pe teme diverse de calculator, precum şi suplimentar pe disc care conţine aproximativ 300 de programe utile Center. 






Screens:



Download:
http://gurudl.com/search/isobuster-2.7-crack.html

Read more

Driver Pack Download

0

Descrierea Programei:
 Acest driver este un sistem unificat, care este potrivit pentru placi video si chipset-uri. Pentru a evita repetarea fişierele din distribuţie şi să nu crească dimensiunea sa în zadar - fişierele de instalare pentru chipset-urile AMD sunt numai în Video / ATI-AMD 




Screens:








Download:
http://driverpacks.net/driverpacks

Read more

MSC Disc Drivers Download

0

Descrierea Programei:
MCS Disc Drivers - un pachet de conducător auto cu capacitatea de a instala pe computer în câteva clicuri. Funcţionează cu programul de instalare standard, drivere raspakovanymi. Programul detectează automat ce driver sunt necesare. 
funcţionează după cum urmează: 
1. Selectaţi tipul de aparat (PCI / USB / PCMCIA),
2. Specificaţi folderul cu drivere şi faceţi clic pe Actualizare baza de date
Această bază de date în sine nu este actualizat şi fişierele sunt create devs.upd * şi * devs.xxx (care - tipul care este PCI / USB / PCM şi XXX - * numărul de actualizări. De exemplu pcidevs 0.067), în timpul de generare a statutului arată un triunghi galben şi la sfârşitul sau roşu cercul verde.
erde - Noile dispozitive sunt găsite şi adăugate la
rosu - noi dispozitive nu a fost găsit (acestea sunt presentedin deja de baze de date sau driverul pentru un alt tip de dispozitiv.)
Dacă aveţi de gând pentru a verifica dispozitive noi la mai multe foldere / drayveov un tip (de exemplu, PCI), apoi din nou, faceţi clic pe Actualizare baza de date. Dosar * devs.upd şi devs.xxx * vor fi completate de înregistrări noi. Şi numai după ce faceţi upgrade pentru un tip de dispozitiv faceţi clic pe Se aplică. * Devs.xxx Apoi, va fi redenumit fişierul bazei de date * devs.txt, şi devs.upd * va fi mutat în folderul C: \ Temp numit * devsxxx.upd şi afişate pe ecran, astfel încât să puteţi vedea modificările. Apoi (* devsxxx.upd) şi ar trebui să fie trimise la adresa indicată în fişierul.

Deci, veţi crea un fişier upd pentru aparatul de tip unu, mai degrabă decât mai multe. Numai că va şterge fişierele buckup-o în dosarul proiectului de date \ DB bak_ tip * devs.xxx Această operaţiune până la manual .







Screens:






Download:
http://coolvod.net/software/913-mcs-drivers-disk-v7528157-x32x642010.html

Read more

Driver Scanner Download

0

Descrierea Programei:
Driver Scanner:Scanarea şi de a găsi sistemul de drivere depăşite 
- Descărcaţi cea mai recentă versiune a driver
- Selectaţi numărul de download-uri simultane
- Afişează statutul de şofer
- Afişează procesul de scanare
- Creaţi o copie de siguranţă driverele instalate
- System Restore, după colapsul acesteia .







Screens:






Download;
http://www.brothersoft.com/downloads/driver-scanner.html

Read more

SAM Codec Pak Download

0

Descrierea Programei:
SAM Codec Pack 2010 - o nouă versiune complet a decodoarelor necesare şi codec pentru redarea fişierelor multimedia si pachete. Acum, toate decodoarele necesare pentru a viziona şi asculta muzică, şi codec-uri necesare pentru ambalarea şi de conversie a fişierelor multimedia vor fi mereu la indemana ta. 




Screens:






Download:
http://www.getvn.com/706/link/SAM+CoDeC+Pack+2010.html

Read more

duminică, 16 mai 2010

Office Recovery Download

1

Descrierea Programei:
Wondershare oficiul de recuperare , un nou instrument puternic pentru servicii de reabilitare, concepute special pentru reabilitarea fişiere office, şi fişiere PDF a pierdut după o ştergerea accidentală, formatare, infecţiilor virale, sectoarele de rău, partiţia necorespunzătoare şi aşa mai departe, care permite utilizatorilor să restaureze diverse formate de fişiere Office, inclusiv doc, docx, XLS, xlsx, PPT, PPTX, PST, DBX, ACCDB, PPM, PUB, ONE, XSN şi fişiere PDF. 




Screens:




Download:
http://www.officerecovery.com/freeundelete/download.htm



Read more

Microsoft Office 2003 Download

0

Descrierea Programei:
Office 2003, Pro PreSP4 - Acest pachet conţine module structurale necesare pentru a crea solutii folosind datele de afaceri, precum şi instrumente pentru a ajuta angajaţii să anticipeze schimbarea, să gestioneze, să răspundă la ele. Prin utilizarea Office 2003 oferă mai rapide şi eficiente grupurile de lucru în comun, precum şi extinderea posibilităţilor de participare a angajaţilor în crearea de medii de afaceri care necesită cheltuieli mari de resurse.




Screens:






Download:
http://www.brothersoft.com/downloads/office-2003.html

Read more

Microsoft Office 2007 Download

0

Descrierea Programei:
Microsoft Office Enterprise 2007 - un set cuprinzător de aplicaţii de business şi de gestionare a programelor de baze de date pentru a vă ajuta să economisiţi timp şi organizeze în mod eficient de lucru. O gamă largă de oportunităţi de management al contactelor de gestionare a permite să se concentreze toate funcţiile de informaţii despre clienţi şi potenţiali clienţi într-un singur loc şi să ofere servicii de calitate mai bună. Puteţi alege pentru a crea materiale de marketing cu aspect profesionist pentru imprimare, e-mail sau postarea pe reţea, precum şi pentru a dezvolta campanii de marketing eficiente. Lipsa de experienţă practică şi tehnicieni de sprijin nu va împiedica crea documente de afaceri dinamice, foi de calcul tabelar, prezentări şi baze de date. Dezvoltarea de noi capacităţi se datoreaza mai rapid la meniuri îmbunătăţite care asigură accesul la fondurile necesare într-un moment când acestea sunt necesare. 



Screens:



Download:
http://www.brothersoft.com/downloads/microsoft-office-2007.html

Read more

Microsoft Office 2010 Download

0

Descrierea Programei:
Oficiul Selectaţi ediţia din 2010 - o suita de programe de birou pentru PC-uri, telefoane şi browsere, inclusiv caracteristici, puteti conta pe ziua de azi, precum şi oportunităţile care pot fi necesare în viitor. Oficiul Selectaţi Edition vă permite să luaţi cu îndrăzneală cerinţele economice situaţia de astăzi, nu pierde din vedere elementele necesare pentru succesul în domeniul tehnologiei informaţiei. Pentru profesioniştii IT, este accesul la un set de instrumente inteligente, care fără prea multă dificultate de integrare în mediu cu creşterea siguranţei şi să lucreze pe echipamentele existente, pentru asigurarea unei creşteri de afaceri, mai degrabă decât bugetul. Pentru angajaţi permanenţi este abilitatea de a efectua munca de zi cu zi mai rapid, mai uşor şi mai eficient, indiferent dacă acestea sunt în tranzit sau la birou, care lucrează singuri sau în grupuri. 




Acest pachet include: 
- Excel 2010
- Outlook 2010 Business Contact Manager cu
- PowerPoint 2010
- Word 2010
- Access 2010
- InfoPath 2010
- Communicator *
- Publisher 2010
- OneNote2010
- Atelier de SharePoint 2010
- aplicaţiile Office pentru Web
- mai multe soluţii integrate de management, cum ar fi suport de conţinut intreprinderi (management de conţinut de vizitare, ECM), formulare electronice, drepturile de informare şi Politica



Cerinte ca sa va mearga fara probleme :
Procesor: Pentium cu o frecvenţă de 1,0 GHz sau mai mare.
- RAM: 512 MB.
- Hard disk: volumul de spaţiu necesar depinde de opţiunile de instalare.
- Rezolutie: cel puţin 1024 x 768 









Screens:








Download:
http://www.downloadatoz.com/business_directory/microsoft-office-2010/download.html

Read more

MKV Player Download

0

Descrierea Programei:
MKV Player, după cum sugerează şi numele, este o aplicaţie gratuită, care este proiectat pentru a vă permite să urmăriţi MKV fişiere pe computer. Şi dacă asta e tot sunteţi în căutarea de a face, MKV Player poate fi suficientă. Posibil. Adevărul este că MKV Player nu este o piesă foarte bine concepute, a software-ului. Testarea implicit noastre fişier MKV.
Acesta este un program care doar despre reuşeşte să îndeplinească funcţia sa cea mai elementară.


Screens:








Download:
http://www.brothersoft.com/downloads/mkv-player.html

Read more

Media Player Clasic Download

0

Descrierea Programei:
Atunci când vreau să viziona clipuri video pe PC-ul meu Intotdeauna mi-am uita pentru o lumină-greutate, jucător de simplu de utilizat. Media Player Classic homecinema atunci, este doar un fel de app-mi place.
Ca urmare a acestui fapt, Media Player Classic homecinema păstrează exact acelaşi aspect ca şi predecesorul său, ceea ce îl face foarte uşor de utilizat - chiar dacă nu au utilizat niciodată Media Player Classic înainte. Aceasta susţine, de asemenea, aceleaşi caracteristici mare jucator originale oferite, care este, abilitatea de a juca pe DVD, suport pentru subtitrari si multe altele. Oh, cele mai bune si de toate, nu necesită instalar




Screens:





Download:

Read more

PhotoInstrument Download

0

Descrierea Programei:
PhotoInstrument este un instrument uşor de învăţat pentru editarea şi retusari fotografii digitale.
Cel mai puternic editor grafic raster în PhotoInstruments rapid şi uşor vă permite să se adapteze şi procesul de fotografii digitale. bogat PhotoInstruments instrumente şi efecte oferă ajustări şi fotografie retusari instrumente care sunt de obicei găsite doar în software-ul retusari scumpe.
Acum, cu doar câteva clicuri în PhotoInstrument oricine poate rezolva problemele cele foto digitale. Deci, usor de folosit care oricine o poate aplica aceste modificări. Inclus cu PhotoInstrument este un scurt video tutorial care vă va învăţa cum să utilizaţi PhotoInstrument în doar câteva minute. 





Screens:








Download:
http://www.brothersoft.com/photoinstrument-download-192063.html

Read more

Talisman Desktop Download

0

Descrierea Programului:
Descriere: 
Talisman Desktop - versiunea curentă a programului de coajă aclamat pentru Windows 9x/Me/NT4/2000/XP/2003/Vista/7. Software-ul poate crea pupitru interfaţă noul Windows "de la zero, sau puteţi folosi sute de-a gata" teme "disponibile pe Internet.
principalele trasaturi si caracteristici:
- icoane utilizaţi în loc de orice număr de obiecte interactive de forme arbitrare şi mărimi.
- Libera circulaţie a bunurilor, precum şi impunerea de o altul, în domeniul de lucru.
- programe care rulează şi comenzi cu un singur clic.
- capacitatea de a deschide paginile web de pe desktop Talisman sau încorporaţi acele pagini direct la Talisman.
- Abilitatea de a crea un set de suplimentare "desktop" şi "Formulare" de plasare a butoanelor şi desene, precum şi tranziţia rapidă între aceste forme.
- Abilitatea de a crea un set de teme independente (interfeţe) şi de comutaţie rapidă între ele.
- Interfaţă integrată redactor, care prevede editarea, crearea şi ştergerea nici un produs.
- Un număr mare de obiecte de bază (forme, text, poze, câmpuri de intrare, butoane de diferite tipuri, meniu, temporizator, şi digitale ceasuri analogice, calendare, liste, şi alte obiecte).
sprijină pe 32 de biţi icoane - de toate dimensiunile de la 16x16 pana la 128x128 pixeli.
- HTML si Flash obiecte. Prin aceste obiecte în domeniul de lucru sunt inserate animatii Flash, scripturi Java şi jocuri, VRML-lumi şi mult mai mult.
- coloane sonore ale tuturor acţiune.
- Abilitatea de a lucra ca o carapace. Talisman a lor personalizabile bara de activităţi proprii, tava de sistem, ceas. 





Screens:






Download:
http://www.lighttek.com/talisman.htm

Read more

DeskSpace Download

0

Descrierea Programului:
DeskSpace - programul transformă spaţiul de lucru într-un cub, sporind astfel spaţiul ao transforma într-un dimensional rabochy tabel-trei, care poate fi rotit, în loc de a obţine un odnogo rezultat şase complet de lucru stolov, fiecare dintre care este disponibil pe cub partea odnoy. La fiecare dintre aceşti lucrători stolov poate crea comenzi rapide, ferestre otkryvat, schimba imaginea de fundal. Prezent taste pentru a comuta între stolami de lucru, controlul mouse-ului, precum şi interesant astfel de efecte, cum ar fi prozrachnosti. mnogomonitorny modul de Şanse (în acest caz, fiecare monitor va avea pui de dumneavoastra. 




Screens:






Download:
http://deskspace.en.malavida.com/

Read more

Magic Optimizatorul de memorie Download

0

Descrierea Programului:
Magic Optimizatorul de memorie - concepute pentru a aborda probleme dificile, dar crucial în memoriei calculatorului. Memorie - cea mai pretioasa resursa în computerul dumneavoastră, în cazul în care acesta devine scăzut, computerul va incetini ", atarna" sau care provin colaps - căderea sistemului. Acelaşi lucru Windows foarte nu se ocupa de memorie în mod corespunzător. A lungul timpului, nu contează cât de mult de memorie ai, Windows va lucra încet aplicaţiile sale şi selectează resturile de memorie gratuite care pot cu uşurinţă să provoace sistemului dvs. la accident. Magic Optimizatorul de memorie va rezolva toate aceste probleme, recuperarea de memorie de sistem sărăcit pentru programele dumneavoastră.


Screens:








Download:
http://downloadphanmem.net/ro/applications/magic-memory-optimizer-821502/

Read more

Foto Calendar Maker Download

0

Descrierea Programului:
Foto Calendar Maker - software-ul nou, proiectat pentru a produce fotografii frumoase calendare pentru anul sau luna. Folosind programul, puteţi crea rapid elegant, calendare profesionale cu fotografii. Utilizatorul alege formatul şi design, adaugă o fotografie. Calendarul este gata! Programul vă permite să creaţi sute de opţiuni calendaristic în mai multe stiluri: sau contemporan, standard sau avansat, de afaceri clasice sau romantice. Programul conţine un pachet de template-uri create de designeri profesionisti.




Screens:






Download:
http://ez-photo-calendar-creator.en.softonic.com/

Read more

Magic Music Editor Download

0

Descrierea Programului:
Magic Music Editor - editor de fişiere audio. Caracteristici: audio semnale record din orice sursă, editare, de amestecare semnale audio, suport WAV, MP3, MP2, WMA, Ogg Vorbis, AIFF, MPC audio şi alte formate, instituirea de filtre si efecte (Amplificaţi, Delay, Egalizator, estompeze, Flanger, invertit, Normalizare, Reverse, Silence, Stretch, Vibrato, Echo, BandPassFilter, FFTFilter, HighPassFilter, HighShelfFilter, LowPassFilter, LowShelfFilter, NotchFilter), uşor de utilizat, conversia între formatele audio, de înaltă calitate. Programul a limbii ruse, dar localizarea este săracă, de aceea este recomandat să folosiţi limba romana.




Screens:




Download:
http://www.softpedia.com/progDownload/Magic-Music-Editor-Download-39627.html

Read more

Foto Movie Theater Download

0

Descrierea Programului:
Foto MovieTheater - program profesional pentru crearea de slide show. Cu acest instrument puternic pentru a edita fotografii şi înregistrări video este accesibil sarcină absolut. Puteţi converti fotografiile intr-un film toate formatele majore, inclusiv discurile DVD, Blu-Ray & CD-uri si AVCDH sunt foarte rar găsit în alte programe pentru crearea de slide show. De asemenea, programul vă permite de a pune filme pe dispozitive portabile, cum ar fi iPod, iPhone, PSP, telefon mobil .




Screens:



Download:
http://download.cnet.com/Photo-Movie-Theater/3000-13455_4-75000967.html

Read more

 
Design by ThemeShift | Bloggerized by Lasantha - Free Blogger Templates | Best Web Hosting