marți, 1 iunie 2010

ALLPlayer Download

1

Descrierea Programei:
ALLPlayer - joc gratuit de dezvoltatori polonez, acceptă mai multe formate, cum ar fi (AVI, MPEG, MP3, MKV, DivX, Xvid, Flash, QuickTime, DVD, FLAC), lucreaza direct cu DirectX, mai ales, fără a porni sistemul. O mulţime de built-in "cipuri", de exemplu, pot crea subtitrări de control al vitezei, de lucru simultan cu mai multe fişiere, piei, antizamorazhivaniya efect. Lucreaza sub Win XP / Vista.
Vizual fişiere de pe YouTube pe PC! Mai mult, în descrierea de la nou feature de ALLPlayer. De ce ALLPlayer? Toate nevoile utilizatorilor (2 mil. utilizatori unici la nivel mondial) ne trimite interogări lor de caracteristici care le construim inch Cu noastre de media player puteţi descoperi speciale IQ tehnologie TEXTULUI care vă permite să ma uit la filme cu subtitrari scris greşit chiar. Dacă aveţi probleme cu codec-uri sau PC-ul este slab pentru a juca pe Internet conţinut, serviciul LiveUpdate este la îndemână pentru a curăţa, actualizarea şi repara redare problemele tale. Anii de experienţă ne crea cele mai bune rase de pachete de codec disponibile la un singur loc. 









Screens:






Download:
http://www.brothersoft.com/allplayer-download-15612.html

1 comentarii:

Anonim spunea...

Salut! am instalat ALLPlayer versiunea 6.1.0.0 si nu imi ia deloc nici o subtitrare...am incercat si cu drag and drop si nimic...am downloadat si cu Search for matching subtitles o subtitrare pt filmul respectiv da nu vrea deloc sa imi incarce nici macar un rand...de la ce ar putea sa fie?

Trimiteți un comentariu

 
Design by ThemeShift | Bloggerized by Lasantha - Free Blogger Templates | Best Web Hosting