sâmbătă, 13 martie 2010

Folder Lock Downloand

0

Descrierea Programului:

Folder Lock - acest program vă permite de a proteja anumite fişiere şi foldere în Windows, ascunzându-le, de aceea este inaccesibil prying eyes .. Dimensiunea fişierul sau folderul în acelaşi timp, poate fi orice - chiar, de exemplu, 50 GB. Pentru a accesa datele ascunse sunt suficiente pentru a începe Folder Lock şi introduceţi parola corectă. De administraţie al programului este foarte simplu - metodă este susţinută drag & drop (tractare -> scăzut -> ascuns).
Programul este capabil să împiedice accesul la fişierele de pe nivelul nucleare, Windows Explorer şi chiar mod real Dosa, protejează fişierele de furt, încălcarea vieţii private şi a pierderilor de date, piei dosar de la copii, prieteni şi de personal, să le protejeze de viruşi, troieni, viermi si spyware, făcând nedosigaemymi pentru calculatoarele din reţea, utilizatorii de cablu şi de hackeri. Fişierele pot fi, de asemenea, protejate pe unităţi de stocare USB, carduri de memorie, CD / R / RW, dischete şi computere laptop. Works sub Windows 2003/XP/2000/NT/Me/98/7 şi tot felul de sisteme de fişiere, FAT16, FAT32, NTFS şi EFS.
Folder Lock va ofera cel mai rapid mod de criptare şi parola protejarea fişierele şi folderele. Puteţi alege fie pentru a cripta fişiere importante din Iubitorii de tehnică sau de blocare a fişierelor, fotografii şi private de date de la utilizatorii ocazionali. Folder Lock vine cu blocare, criptare, maruntire, modul Stealth, hack tentativă de monitorizare, portabilitatea, Plug & Play support, de curăţare istorie, şi mai mult de 20 de confidenţialitate caracteristici adaptate tuturor nevoilor speciale pentru persoanele care doresc intimitate si securitate.
Modificări în Folder Lock 6.3.5 (12 februarie 2010): 
- Întreţinere actualizare featuring de Integritate mai bine cu lacăt, făcându-le şterge şi copie protejate. Mai mult, vă pot da acum ne feedback-ul în formă de idei şi sugestii. Aceasta este o actualizare recomandată.
Sistem de operare: Microsoft Windows 2000, XP, Vista şi Şapte
Interface Language: English


Screens:




Downloand:
http://www.newsoftwares.net/folderlock/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by ThemeShift | Bloggerized by Lasantha - Free Blogger Templates | Best Web Hosting