sâmbătă, 13 martie 2010

Pictomio Download

0

Descrierea Programului:
Program de Pictomio a fost dezvoltat pentru a vă ajuta să administraţi, organizaţi şi de a crea arhive de colectare foto şi de a dezvolta animate slide show pe baza acestora. Folosind puterea 3D moderne-plăci grafice, programul de Pictomio pune în aplicare tehnicile şi efectele care au fost disponibile anterior numai în dezvoltarea joc.
Caracteristici: 
* Image Management
Pictomio uşor de a gestiona mii de imagini şi fişiere video şi grupuri de informaţiile dvs. în conformitate cu orientare, date, tipuri, dimensiuni, evaluări, etc
* Administreaza Video
Pictomio - instrument de video direct de management. Odata cu thumbnail view, puteţi roti, de asemenea, şi zoom-video.
* Biblioteca
cu o bibliotecă, puteţi afişa fotografii de data adoptării şi valori EXIF (de exemplu, tipul de aparat foto), şi de sortare pe categorii şi albume.
EXIF redactor
Datorită * pentru editor integrat vă EXIF se poate vedea, edita şi salva metadatele de fişiere JPEG.
* 3D foldere
3D dosarul pentru vizualizarea de conţinut. Puteţi vedea, de asemenea, toate fotografiile într-un fast-forward.
* Albume şi
albume categorie şi categoriile - foldere virtuale pe care le puteţi utiliza pentru a organiza fotografiile dvs., indiferent de amplasarea lor pe unitatea hard disk.
* 3D tip "carusel" a imaginilor
printr-o revizuire de imagini cu vizuale 3D Carusel. Direcţia de mişcare pot fi controlate cu mouse-ul. Când vizualizaţi o fotografie în colecţie tip "carusel" "Pictomio creează trei regiune dimensionale, în cazul în care imaginea este afişată, cu o imagine accesat apare reflectat, ca şi cum în faţa noastră - imagine, stând în picioare pe masă.
* Slide show
Pictomio face mai usor de produs slide show pentru tine, folosind o drag-and-Drop interfaţă. Utilizarea capacităţilor 3D plăci grafice pot integra, de asemenea, pagini de conversii.
* Instrumente de
designeri web va determina picurător de culoare şi instrumente de măsurare - instrumente sunt utile în determinarea valorilor de culoare a punctelor de măsurare şi părţi ale imaginii.
* Rating imagine
folosind un control dinamic aveţi acces la o evaluare globală şi filtrare.
* lichid-Zoom
netedă şi scalarea de înaltă calitate, folosind niveluri MIP vă permite cu uşurinţă pentru a mari imaginea. Bilineare de filtrare poate fi oprit pentru a vedea detaliile exacte ale imaginilor până la pixeli.
PictoGEO *
Folositi pictoGEO ne permite să conectaţi-vă fotografiile digitale cu informaţii despre locaţia lor. Acest lucru vă permite să vedeţi locaţia a imaginii de pe hartă.
* Expertul Import
Pictomio este un uşor de utilizat Import caseta de dialog, care vă va ghida prin pas cu pas.
* 3D Tururi
pictoGEO nu poate furniza informaţii numai despre imaginile, dar de asemenea, despre călătoriile dumneavoastră. Ele sunt afişate în 3D, inclusiv informaţii cu privire la altitudine şi la distanţă.
* Meteo (de asemenea, disponibile în versiunea gratuită),
harta arata locurile de excursii si imagini, inclusiv GPS, şi pot fi editate ulterior.
* Foto
Share Sharing fotografiile favorite cu restul lumii: Pictomio ofera suport pentru Picasa, Flickr, ImageShack, Facebook, şi Photobucket.
* Geo Office
Cu Pictomio pot fi obţinute prin GPS pentru a repara imaginile dvs. este într-o clipă. Coordonate sunt stocate în informaţiile EXIF, la cerere.
Note * Excursie
Highlight: dacă sunteţi călătoresc cu avionul, cu masina, cu bicicleta sau pe jos, pictGEO nu numai arata locul exact unde au fost fotografiate, dar distanţa pe care acoperit pe drum . Arhiva de fiecare metru-ai cunoscut pe vacanta următoare, astfel încât să puteţi urmări exact acolo unde te-ai dus de mai mulţi ani.
* Gestionarea traficului
pot integra rutele stocate într-una sau mai multe tururi virtuale. Aveţi posibilitatea de a afişa sau a ascunde anumite rute (de exemplu, doar zbor), precum şi punctul de vedere al traseului cu mai multe detalii.
* Limbi
Pictomio deja susţine o listă extinsă de limbi. În cazul în care limba maternă nu este inclus, vom fi bucurosi de ajutorul dvs. în traducere.


Cerinţe minime 
* Intel sau AMD x86 CPU cu> 1 GHz,
1 GB RAM *
* Shader Model 2.0 grafic carte cu 128 MB de video RAM
* 500 MB de spatiu disponibil pe hard disk-ului (în funcţie de numărul de fotografii gestionat.


Screens:




Download:
http://pictomio.en.softonic.com/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by ThemeShift | Bloggerized by Lasantha - Free Blogger Templates | Best Web Hosting