vineri, 12 martie 2010

NOD32 Download

0

Descrierea Programului:
Anti-virus pachet NOD32 oferă o încredere, de protecţie a avansat de la ameninţări cu care se confruntă PC-ul. Viruşi, viermi, troieni si alte probleme acum nu poate provoca nici un rău la informaţii valoroase pentru tine. Metode îmbunătăţite de detectare, care sunt utilizate de program, chiar şi oferă protecţie împotriva viitoarelor ameninţări potenţiale, care sunt viermii noi şi viruşi.Cele mai importante inovaţii puse în aplicare de către dezvoltatorii de a patra generaţie a familiei solutii antivirus ESET NOD32, sunt:

  • Consolidată arhivele de scanare - permite "avansat" utilizatori pentru a configura a scanda dosar arhivă (RAR, ZIP, etc), inclusiv adâncimea de scanare, timpul maxim de procedură şi dimensiunea maximă de fişier.
  • Removable Storage Management - permite utilizatorului pentru a bloca accesul la mass-media amovibil (USB-si CD - drive), să monitorizeze activitatea de dispozitive în cauză. De exemplu, în cazul în care accesul la dispozitivul este deschis, sistemul va scana automat fişierele periculoase (de exemplu, AUTORUN.INF) prezenţa unor ameninţări.
  • Actualizărilor Windows de securitate de urmărire - ESET NOD32 prompt transmite semnale de la utilizator sau administrator, în caz de actualizări critice pentru sistemul de operare.
  • ESET SysInspector - de utilitate, care este o parte integrantă a ESET NOD32 şi ESET NOD32 Smart Security. Acest instrument puternic de diagnosticare vă permite să detecteze rootkituri rapid ascunse în sistemul fără a fi nevoie pentru a rula o scanare completă. Cu ajutorul unor modificări controlată în sistemul de operare, datele de înregistrare a aplicaţiilor, setările browser-ului. Înregistrarea în jurnal de ESET SysInspector poate, la cererea utilizatorului, transmise la un sprijin profesional şi de laborator ESET, spre analiza şi de asistenţă în timp util.
  • ESET SysRescue - un utilitar care permite sistemului de recuperare în caz de avarie. Puteţi crea propriile CD-ul "recuperare", cizme de la acest disc, un sistem de scanare şi a elimina programe rău intenţionate.

Screens:


Download:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by ThemeShift | Bloggerized by Lasantha - Free Blogger Templates | Best Web Hosting