vineri, 12 martie 2010

Efecte Master Download

0

Descrierea Programului:

Efecte Master - un nou program de prelucrare fotografii cu ajutorul unor filtre diferite. Îl puteţi utiliza complet transforma orice imagine. Programul permite de a utiliza mai mult de 50 de efecte, incluzând atât tradiţionale şi originale. Puteţi vedea fotografiile lor pe fondul de ploaie şi zăpadă, în ceaţă şi nori, pentru a adăuga lumina soarelui sau vârtej într-un flux de Typhoon ...

Efecte Master face posibilă nu numai de prelucrare, dar, de asemenea, de prelucrare a imaginilor. În arsenalul său conţine peste 100 de cadre şi măşti, care vor decora portrete, peisaje şi chiar şi imagini simple narativ. Este important ca efectele pot fi aplicate atât înainte cât şi după oformleniyafotografii. Combinând efectele şi cadre - unul dintre cele mai importante funcţii ale programului. De exemplu, aveţi posibilitatea să impună un cadru clasic şi apoi, folosind efecte de iluminat pentru a adăuga lumina soarelui realiste, de contur. Încercaţi mai multe şanse de a folosi această oportunitate şi veţi vedea cât de frumos ce creează un efecte maestru.

Efecte Master are o interfaţă intuitivă şi uşor de maestru. Dupa cateva minute pe care le poate procesa cu uşurinţă şi să se pregătească fotografii, pentru a combina efectele şi multe altele.
Trei funcţii principale ale programului subliniat în formă de trei file: 
Efecte •. Exista cinci categorii de filtre: efecte de culoare, efecte de iluminare, tradiţionale, artistice şi de filtre de deformare.
• Design. Când deschideţi această filă, veţi găsi cinci tipuri de rame, inclusiv clasice, scutiri, masti, etc 
Componenţa •. Această caracteristică vă permite să fotografia frumos aranjate pe o foaie cu perspectivă corectă. Puteţi simula de zbor a unei imagini în spaţiu, roti, adăugaţi o umbra sau de stralucire.

Ca în orice program de editare de imagine înainte de a aplica efecte, aveţi posibilitatea să reglaţi luminozitatea şi contrastul din fotografii, a regla culoarea, redimensiona sau decupa. După tratamentul este uşor să adăugaţi un inscripţia de mici dimensiuni. Astfel, Efect Master oferă cea mai mare oportunitate de a face fotografia demn de expozitie de arta digitala! 

Screens:


Download :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by ThemeShift | Bloggerized by Lasantha - Free Blogger Templates | Best Web Hosting