joi, 11 martie 2010

Internet Download Meneger Downloand

0

Decsrierea Programului:
Internet Download Manager (IDM) este un instrument de a creşte viteza de download de până la 500 la sută, reia şi programul de descărcări.

Cuprinzător de recuperare în eroare şi relua capacitatea va reporni rupte sau descărcări întreruptă din cauza conexiunilor pierdute, probleme de reţea, închiderile de calculator, sau puterea neaşteptate întreruperile. Simplă interfaţă grafică de utilizator face de utilizator IDM prietenos si usor de utilizat.

Internet Download Manager are un accelerator de inteligent descărcare logica faptului că caracteristicile de segmentare inteligenta dinamice de fişier şi în condiţii de siguranţă cu mai multe pãrþi descărcarea de tehnologie pentru a accelera descărcări dumneavoastră.

În timpul procesului de descărcare Internet Download Manager segmente de descărcat fişiere dinamic, Spre deosebire de alte acceleratoare de descarcare si managerilor care fişierele segment înainte de a începe descărca Internet Download Manager reutilizări conexiuni disponibile fără suplimentare conecta şi login etape pentru a atinge o performanţă de acceleraţie mai bună. 



Screens:   








Downluand:
http://www.internetdownloadmanager.com/download.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by ThemeShift | Bloggerized by Lasantha - Free Blogger Templates | Best Web Hosting