marți, 16 martie 2010

QtWeb Download

0

Descrierea Programului:
QtWeb - browser-ul uşoare, cu mai multe caracteristici originale: de exemplu, în orice moment instantaneu elimina toate panourile, lăsând doar pagina de web pe care o vizitaţi (panoul din spate este de asemenea foarte simplu). În plus, există opţiuni, cum ar fi o tastatură virtuală din zbor pentru a schimba stilul de aplicare şi a vedea cum de muncă site-ul într-un mediu Unix / Linux sau alte versiuni de Windows, înfiinţarea motoarele de căutare, titluri, meniuri, chei fierbinte, butoane de bara de instrumente, şi multe altele.
QtWeb construit pe Nokia bibliotecile Qt şi motor de Apple WebKit (utilizat în browsere, Apple Safari si Google Chrome). Ea poate funcţiona fără instalaţii de pe orice suport amovibil. Interface - Dicţionar.
Opţiuni de securitate extrem de interesante:
- mod Private Browsing (Safe Mode) vă permite pentru a nu lăsa nici o urmă de pe Internet pentru a găsi la nivel local (cookie-uri, cache), precum şi pe web (UserAgent, sunt de obicei trimise la un server Web poate fi submeniu)
- caracteristică o resetare completă închide toate cache şi refac toate setările la starea iniţială - cum ar fi acestea au fost, înainte de prima lansare a browser-ului pe acel computer
- sprijină SSL si HTTPS, afişarea informaţiilor despre site-ul certificatului.
sprijină încep cu parametrii din linia de comandă.





Screens:






Download:
http://majorgeeks.com/download6224.html?2010-02-09

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by ThemeShift | Bloggerized by Lasantha - Free Blogger Templates | Best Web Hosting