sâmbătă, 13 martie 2010

Pamela Profisional Download

0

Descrierea Programului:

Eşti un plugin bun pentru Skype - Pamela Professional. Este mai uşor să spun - o secretară virtual care poate şi va fi în 34 de limbi de poştă vocală. Când nu, sau dacă nu doriţi necazuri prea mult, dragă toate addon va spune tuturor şi să arate în cazul în care tu, sau invers, ceea ce ar trimite la plimbare ...

Pamela pentru Skype Professional - este un plus popular pentru IP-telefonie programul Skype, care este un robot telefonic, cu capacitatea de a înregistra apelurile de intrare şi de ieşire. În drum liber traducere de timpul de înregistrare este de 15 de minute.

Unul dintre instrumentele cele mai populare pentru Skype, sau mai degrabă un set de utilitare - Pamela pentru Skype. Programul a fost mult timp cunoscute pentru utilizatorii de Skype, ca manager de apel cele mai avansate. Principalele funcţii ale Centrului sunt: robot telefonic pentru Skype, înregistrare voce apeluri Skype, apeluri înregistrarea video, o evidenţă completă a corespondenţei textuale, transmiterea apeluri Skype si multe alte utilitati utile. Pamela pentru Skype Professionalfor Skype - Supliment pentru programul de populare de IP-telefonie Skype - un virtual "secretar", care este un robot telefonic, cu capacitatea de a înregistra apelurile de intrare şi de ieşire. Pamela Professional contine cele mai multe caracteristici ale tuturor produselor de Pamela. 



Screens:



Download:
http://www.pamela.biz/en/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by ThemeShift | Bloggerized by Lasantha - Free Blogger Templates | Best Web Hosting