joi, 11 martie 2010

Fornat Factory Download

0

Descrierea programului:

FormatFactory este un drum liber, cu funcţii complete, Convertor, care vă permite să convertească audio, video, şi chiar şi imagini, dintre cele mai populare formate. Acestea includ WMV, AVI, MPG, MP3, WMA, AAC, JPG, PNG, GIF, si multe altele. Mai bine, FormatFactory suporta formate media utilizate de către cele mai importante dispozitive portabile, inclusiv PSP şi iPhone.
FormatFactory este foarte usor de folosit, cu toate că are mai degrabă o interfaţă unintuitive. Browser-ul de fişiere nu apare până când selectaţi formatul de ţintă, care este un pic ciudat, dar atât timp cât ştiţi această primă e nici o problema. Aveţi posibilitatea să selectaţi fişiere individuale pentru a converti, sau dosare complete, şi, de asemenea, mai optimizaţi unele setări de bază de conversie.
FormatFactory nu este deosebit de original, dar ceea ce o face cu adevărat util este faptul că aceasta manipulează imagini, precum şi audio şi video. Cele mai multe convertoare ca asta numai mâner audio şi video, precum şi adăugarea de imagini pentru a amesteca îi conferă un avantaj, mai ales având în vedere este gratuit. Am dori, de asemenea, de tamplarie Audio, care vă permite să luaţi două clipuri separate, să vă alăturaţi-le împreună şi apoi de a le converti. Ar fi fost frumos să fi avut profiluri predefinite pentru conversii mobil, dar nu poti avea pe toate într-o app liber uneori.




Screens:




Download:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by ThemeShift | Bloggerized by Lasantha - Free Blogger Templates | Best Web Hosting