luni, 15 martie 2010

FreeUndelete Download

0

Descrierea Programului:

FreeUndelete - avansat funcţionale şi gratuit (pentru uz privat), de utilitate pentru a restaura datele şterse. Dezvolta compania ei Recoveronix, a cărui clienţi se numără, în conformitate cu acest site-ul oficial, cum ar fi giganţi american AT & T, Intel, Cisco Systems, Bank of America, Chase Manhattan Bank si multe altele. Compania este un partener Microsoft şi este specializată în utilităţi pentru recuperare de date.
Programul este uşor de folosit, lucrează cu sisteme de fişiere, 1.0/2.0 NTFS, FAT32, FAT16, şi nu necesită instalare. Lucrări în sistemele de operare: Windows XP, 2000, NT 4 (SP2 sau superior), Windows 2003 Server şi Windows Vista.
FreeUndelete este un program de date puternic de recuperare pentru fişierele şterse. FreeUndelete restaurează fişierele şterse, inclusiv cele scoase de la Windows Recycle Bin. În caz de eliminare accidentală a fişierelor pe un NTFS (implicit pentru Windows Vista, XP, 2000 şi NT), FAT32 sau sisteme de fişiere FAT16, acest lucru este utilitate pentru a ajuta.
Fisierele recuperate sunt salvate într-o locaţie nouă pentru a preveni suprascrierea fişierele şterse de pe suportul media iniţial. FreeUndelete este gratuită. Nu există nici o taxă, directe sau ascunse, pentru a descărca şi utiliza o copie pe deplin funcţional al programului. Programul nu a instala orice spyware sau adware, împreună cu aceasta.
Features de FreeUndelete 2.0:
· Sistemele de fişiere acceptate: NTFS 1.0, NTFS 2.0, FAT32, FAT16
· Sisteme de operare acceptate: Windows XP, 2000, NT 4 (SP2 sau cerută mai mare), Windows 2003 Server
· Uşor de utilizat, nu abilităţi speciale cerute de utilizator
Full Install · / sprijinul dezinstalarea.



Screens:






Download:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by ThemeShift | Bloggerized by Lasantha - Free Blogger Templates | Best Web Hosting