luni, 15 martie 2010

ChromePlus Download

0

Descrierea Programului:
Arţar Compania Studio a prezentat o versiune a browser-ului său ChromePlus nou create. Acest browser este construit pe baza uneia dintre cele mai rapide browsere din lume - Google Chrome şi reprezintă un adevărat "Internet-de recoltat. Dacă vă place Chrome, dar abilitatile sale nu sunt de ajuns, ajutorul provine ChromePlus. Acest pachet oferă instrumente convenabil pentru a face navigarea prin tehnologia de redare IE, integrarea cu utilitati a descărca fişiere şi unele posibilităţi suplimentare de a lucra cu link-uri şi file.
Inchide pagina curentă, în ChromePlus posibil, cu un simplu dublu-clic pe butonul din stânga mouse-ului. Convenabil gesturi, ca un cursor într-un cerc invers acelor de ceasornic pentru a actualiza pagina, face navigarea mult mai uşor. Super Drag caracteristică vă permite să faceţi clic pe un link, pentru a transfera legătura cu spaţiul liber, ţineţi apăsat butonul din stânga al mouse-ului, precum şi de presă: aşa-link-ul se deschide într-o filă nouă sau o pagină, în funcţie de setările. Glisaţi bucata de text selectat se va deschide o filă nouă, care va scana textul selectat în motorul de căutare implicit.
Caracteristica IE Tab ajută pentru a deschide site-urile Web şi pagini care acceptă numai Internet Explorer. Astfel, toate filele IE Tab, utilizând mecanismul de redare IE, deschise în aceeaşi fereastră ca toate alte file ChromePlus. Integrarea cu Manager de încărcare vă permite să apela aceste programe, prin opţiuni de meniu. Aceasta susţine o varietate de manageri descărcare, inclusiv GlashGet si multe altele.



Screens:




Download:
http://www.chromeplus.org/download.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by ThemeShift | Bloggerized by Lasantha - Free Blogger Templates | Best Web Hosting