luni, 15 martie 2010

Unlocker Download

0

Descrierea Programului:

Utilitati Unlocker - una dintre cele mai bune şi gratuit pentru a elimina fişierele folosite de una dintre aplicaţiile. Desigur, toate experimentat acest cel puţin o dată.
Este pentru acest caz şi a fost stabilit de utilitate Unlocker. Acum, tot ce trebuie să faceţi este specifica doar un fişier sau un folder şi faceţi clic pe konpku Deblocare. Asta e tot, şi puteţi face cu acest fişier, tot ce vrei. Greutate Programul este complet gratuit şi puţin, aşa că multe utile.
Unlocker 1.8.9 - 8.3.2010
Zvonuri de mine, nu de lucru pe Unlocker au fost mult exagerate. Am fost foarte ocupat cu împingerea plic la locul de muncă, studii de MBA seara, în timpul week-end, şi viaţa în timpul stânga.
Totuşi, în final, am avut puţin timp pentru a aborda toate problemele raportate pe Unlocker, şi Unlocker suportă acum Windows 7. Dintr-un punct de suport x64, mi-a luat câteva ore să-l complet de lucru pe maşina mea. Eu încă mai trebuie să semneze conducătorului auto, care ar putea necesita o mulţime de documente, dar sperăm că nu va lua mult timp. Pentru tipul nerăbdător, nu pot oferi versiuni alpha:)
Interesant, acum că am o masina x64, am avut altă alternativă decât să obţineţi de lucru Unlocker. În ciuda numărului crescut de Ersatz, nici una dintre ele într-adevăr a făcut de locuri de muncă şi I într-adevăr a avut o motivatie pentru a obţine de lucru Unlocker.
În cele din urmă, m-am adresat subiect de fals pozitive cu Unlocker pe blog-ul meu meu. Nu există nici o malware în Unlocker şi nu va exista niciodată. Şi pentru înregistrare eu nu sunt singurul care au probleme similare.
- Fixed bug: Manere nu ar trebui să fie mai lipsesc pe windows7.
- Fixed bug: potenţial conflict cu utilizarea Explorer regulat la deschiderea fişierelor multiple sau Alte extensii de Shell AS astfel de 7-Zip.
- Fixed bug: interfaţa utilizator ar trebui să apară acum corect atunci când face de la curat a instala.
- Fixed bug: Nu se blochează din cauza punctelor de joncţiune looping ar trebui să se întâmple acum.
- Fixed bug: intersecţii Ştergerea nu va mai rade fişierele originale.
- Fixed bug: Gestionarea computer pe Windows 7 nu va mai crash.
- Fixed bug: Manere Bitmap nu ar trebui să mai scurgeri de la extinderea, Shell.
- Fixed bug: Multe Alte surse potenţiale de bug-uri şi de accidente.
- comportament îmbunătăţit: ştergerea fişierelor Când acestea vor fi trimise prima la coşul de gunoi, dacă este posibil, posibil doar dacă nu chiar mai abrazive ştergerea va fi utilizate.
- Un comportament îmbunătăţit: Unlocker poate fi pornit direct din meniul Start pentru a dorita Răsfoiţi la dosar sau pliant.
- caracteristica de promovare: Adaugat comenzi rapide pe deplin opţional la eBay în timpul instalării. Comenzi rapide Pur şi simplu pînă la "ebay", în alege pagina componente în timpul a instala, dacă nu doresc să aibă cele.


Screens:




Download:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by ThemeShift | Bloggerized by Lasantha - Free Blogger Templates | Best Web Hosting