joi, 11 martie 2010

Anonim Opera D

0

Descrierea Programului:

Anonim Opera 10 & Tor 3.4 - un browser unic portabil care vă permite să navighezi anonim
Acesta combină puterea a trei programe de proeminente: Opera Browser, Tor şi Privoxy.
Aceasta este o versiune modificată a Operei din lume, cel mai rapid browser-ului. Cu acest program puteti merge la orice site-ul şi se calculează în timp ce pentru a fi pur şi simplu imposibil. Tor este un proiect software care vă ajută să vă apăra împotriva traficului de analiză "- o forma de supraveghere de reţea, care ameninţă libertăţii personale şi a vieţii private, activităţi comerciale confidenţiale şi relaţiile, şi securitatea statului.
Tor vă protejează de viguros dvs. de trafic de reţea într-o reţea distribuită de servere, conduse de voluntari din întreaga lume. Acest lucru previne observator extern, piste pentru conexiunea la Internet, afla ce site-uri pe care le vizitaţi, şi, de asemenea, previne de învăţare locaţia dvs. fizică. Tor de lucrări, cu multe aplicaţii existente, inclusiv browsere web, clienţii de mesagerie instant, accesul de la distanţă şi alte aplicaţii.
Anonimatul pe Internet este o necesitate. Anonim Opera 10 & Tor 3.4 - este o soluţie universal la toate problemele. Programul, de asemenea, realizează şi funcţia de trei instrumente destul de diferite. Spre deosebire de alte browsere, Anonim Opera10 & Tor 3.4 - nu necesită instalare şi nu lasă informaţii în sistemul de registru.
Acest browser nu este o dezbrăcat-jos versiune de Opera, în care mai mult de jumătate din funcţiile nu funcţionează. Anonim Opera 10 & Tor 3.4 - vă permite să vă complet anonim pe internet. Acest lucru înseamnă că Anonim Opera de 10 & Tor 3.4 poate fi folosit ca un browser de zi cu zi, şi astfel veţi avea set complet de caracteristici şi plugin-uri.
Extra. Informaţii: Beneficii ale programului sunt evidente.
Anonim Opera 10 & Tor 3.4 - este primul in-program de clasă, care oferă anonimatul reale şi operarea de mare viteză. Programul nu are concurenţi demnă în toate aceste utilitati si, în general acceptată este de cele mai bune din clasa sa

Screens:


Downloand:
http://www.opera.com/download/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by ThemeShift | Bloggerized by Lasantha - Free Blogger Templates | Best Web Hosting