joi, 8 iulie 2010

Scraper ecran Download

0

Descrierea Programei:
Este  program puternic pentru a aduna informaţii şi de a prelua un volum mare de date de pe Internet , de cercetare de piaţă orientate spre utilizator , politicile de tarifare , precum şi site-uri de dezvoltare.

Compania ekiwi , LLC a fost infiintata in 2002godu , în prezent, cu sediul in Muntii Stancosi din Provo , Utah , în primul rând SUA scripturi Screen -nori au fost scrise de Todd Wilson ( Todd Wilson ) pentru scopurile sale proprii, pentru a reduce semnificativ timpul de căutare a informaţiilor necesare (De exemplu , parsare HTML , manipularea manual cookie-uri ). Primele versiuni au fost scrise în Perl şi să se concentreze ca o aplicatie web , dar în timp , Todd Wilson ştia de Perl sunt departe de respectarea tuturor cerinţelor şi proiectul a fost mutata pe platforma Java.
raclare web (de asemenea numit Web recoltare sau de date Web de extracţie) este un software pentru extragerea de informaţii de la site-uri Web . Ca regulă generală, pentru colectarea şi primirea de informaţii necesare pentru utilizarea la nivel scăzut Hypertext Transfer Protocol ( HTTP) , precum şi integrarea deplină cu bruzerami web populare , cum ar fi Internet Explorer (IE) si Mozilla Firefox. Rezultatele excelente ale Screen -nori obţinute în cadrul acţiunii comune cu păianjeni de căutare, care au acces la sute de mii de site-uri web , fiecare dintre care conţine un număr mare de pagini. Cuvantul de date de la aceste site-uri sunt indexate şi în cele din urmă a prezentat rezultatele pentru utilizator. Cele mai multe dintre aceste programe de scanare codul HTML al site-ului web pentru a obţine informaţiile necesare , dar ele pot fi căutate în celelalte scenarii , cum ar fi JavaScript sau PHP. Datele extrase pot fi reprezentate în formă de HTML , care permite utilizatorului să acceseze în mod direct printr-un browser web, sau salvaţi-l ca date de tip text , care pot fi văzute mai târziu offline .




Screens:



Download:
http://www.fileguru.com/apps/website_scraper

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by ThemeShift | Bloggerized by Lasantha - Free Blogger Templates | Best Web Hosting