marți, 11 mai 2010

Outpost Pro Download

0

Descrierea Programului:
Cu noul pachet propus sa Outpost Pro, veţi obţine cea mai recentă tehnologie foarte pentru protecţia maximă a reţelei Internet personaldnogo computer. 
* aplicatiile de securitate: protejarea datelor sensibile stocate în diverse aplicaţii de Internet, cum ar fi mesagerie instant pentru agenţii instant mesaje, browsere, portofele de software a sistemelor de plăţi electronice, etc NB! La etapa de testare beta a fost deja adăugat gamă întreagă de noi reguli pentru acest modul.
* fişiere Protejarea şi foldere: permite a fi protejat de detectare sau modificări în cod malitios sau o terţă parte fişierele stocate pe hard discul dumneavoastră.
* Accesul la dosar şi registru: modulul generează o clară Imaginea de fişiere activităţii curente şi registru, permiţându-vă să urmăriţi pentru orice proces activ, a se vedea de locul şi momentul de execuţie, precum şi modificările urmări în registru.
* Conţinutul de filtrare: modul "Web control" o oportunitate pentru a seta un filtru încărcate pagini. Este suficient pentru a crea o listă de "cuvinte opri", care nu trebuie să apară în pagina dvs. pentru a încărca, sau specifica adresele de site-uri căror acces trebuie să fie blocate. 







Screens:










Download:
http://www.agnitum.com/products/outpost/download.php

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by ThemeShift | Bloggerized by Lasantha - Free Blogger Templates | Best Web Hosting