marți, 11 mai 2010

VirtualBox Download

1

Descrierea Programului:
VirtualBox - acest program special conceput pentru a crea o memorie de pe PC maşini virtuale. De asemenea, maşina virtuală poate să conţină un set arbitrar de dispozitive virtuale, şi separat de sistemul de operare. Aplicarea calculator virtual este foarte vastă - de la funcţiile de testare software pentru a crea reţele întregi, care sunt uşor de scară, pentru a distribui încărcarea şi pentru a proteja. VirtualBox este gratuit, software-ul open source.
Principalele caracteristici 
Există versiuni ale VirtualBox, destinate pentru instalarea pe aproape toate sistemele de operare, inclusiv Windows, Linux, Macintosh şi OpenSolaris. Ca un "oaspete" sistemul de operare poate fi folosit, de asemenea, orice sistem de operare, inclusiv Windows (NT 4.0, 2000, XP, Server 2003, Vista), DOS / Windows 3.x, Linux, şi OpenBSD.
Printre principalele caracteristici ale programului sunt următoarele : 

- VirtualBox pot fi operate ca o interfaţă grafică interfaţă sau prin linie de comanda.
- Pentru a extinde funcţiile programului a dezvoltat un set special de SDK.
- setările de maşini virtuale sunt descrise în format XML şi nu depinde de pe computer fizic pe care sistemul funcţionează. Prin urmare, virtual maşini format VirtalBox transferul cu uşurinţă de la un computer la altul.
- În ispozovanii a "invitat" de calculator sisteme de operare, Windows sau Linux pot profita de instrumente speciale, care în mod substanţial a facilita comutarea între şi virtuale maşini fizice.
- Pentru un schimb rapid de fişiere între clienţi şi PC fizice Puteţi crea aşa-numitele "folderele partajate" (folderele partajate), care sunt în acelaşi timp accesibile din ambele maşini.
- VirtualBox permite să vă conectaţi prin USB, dispozitive masini virtuale, permiţând maşinilor virtuale să lucreze cu ei în mod direct.
- VirtualBox sprijină în totalitate de acces la protocolul de la distanţă RDP (Remote Desktop Protocol). O maşină virtuală poate funcţiona ca RDP-server, permiţându-vă să-l gestioneze de la distanta. 









Screens:












Download:
http://www.virtualbox.org/wiki/Downloads

1 comentarii:

Anonim spunea...

mortii matii ba cu google translate ca ma doare retina citind cacatul tau de articol

Trimiteți un comentariu

 
Design by ThemeShift | Bloggerized by Lasantha - Free Blogger Templates | Best Web Hosting