miercuri, 17 martie 2010

Vista Manager Download

0

Descrierea Programului:
Vista Manager - este o Tweaker multifuncţionale şi Optimizer pentru noul sistem de operare Windows Vista. Vista Manager include mai mult de 20 de utilitare care vă permit să curăţaţi sistem de la resturile diverse, configura şi optimiza parametrii diferite, şi mult mai mult. Vista Manager afişează informaţii detaliate despre toate componentele calculatorului şi a proceselor execută ....


Screens:




Download:
http://www.9down.com/Yamicsoft-Vista-Manager-v3-0-0-x86-x64-KeyGen-111986/

Read more

Ceas cu Alarma Pro Download

0

Descrierea Programului:
Ceas cu alarmă Pro - program, reprezentând o caracteristici foarte bogat un ceas cu alarmă şi Scheduler. Cu acest program puteţi să vă planificaţi cu uşurinţă ziua ta de dimineaţă până seara şi de ai încredinţa de a efectua operaţiuni de rutină, cum ar fi încărcare şi de rulare lista de redare a asculta muzica preferată. Utilitate este capabil de a verbaliza sau afişa pe ecran diferite aplaudat exprimare sau trimite-le la telefonul mobil ca un SMS. Există o built-in Scheduler, o listă de zile de naştere, cu care puteţi trimite automat felicitări de e-mail. Programul, de asemenea, are un cronometru. Cu built-in Scheduler pot efectua diferite sarcini şi calendarul acestora pentru o lună, saptamana, zi, ora şi chiar minut. Cu un simplu si usor de folosit-interfata prietenoasa, de lucru cu programul de rapid şi uşor.




Screens:






Download:
http://download.kappa.ro/action__file/id__4901

Read more

ACDSee Download

0

Descrierea Programului:
ACDSee Compania a introdus un nou produs software de ramă Manager, pentru a lucra cu rame foto digitale şi alte dispozitive portabile. De fapt, noutatea - acest software-ul, care înlocuieşte "nativ" capabilităţi rame foto, care sunt adesea desync păcat şi complexitatea de gestionare a datelor. Picture Frame Manager poate gestiona conţinutul de rame foto, cu o interfaţă specială. Folosind această interfaţă, puteţi scrie, muta, redimensiona şi de calitate a imaginii, precum şi de a le şterge. Manager suporta formate de imagine majore, inclusiv JPEG, TIF, GIF, PNG, şi RAW






Screens:






Download:
http://www.9down.com/ACDSee-Picture-Frame-Manager-1-0-77-209690/

Read more

K-Lite Codec Pack Download

0

Descrierea Programului:
Actualizare Lansat de K-Lite Codec Pack 5.8.0 - un favorit cu toate set de codec-uri multimedia şi instrumente, care permit de a juca orice audio si video de la popular la formatele cele mai obscure.
K-Lite Codec Pack 5.8.0 - o colectie de codec-uri şi instrumente de redarea audio şi video în aproape orice format. Include DivX Pro, DivX, MPEG-4 şi scăzut de mişcare rapide, XviD (Koepi's), Microsoft MPEG-4, Fraunhofer MPEG-2 A / V, audio MP3, WMA, DivX Audio, Ogg Vorbis audio, audio AC3, DivX Anti -Stai şi altele







Screens:






Download:
http://www.codecguide.com/download_mega.htm

Read more

VirtualDJ Download

0

Descrierea Programului:
VirtualDJ - versiunea profesionale ale programului pentru DJ-ii, care permite să se amestecă muzică în timp real folosind efecte, tranziţii, şi mult mai mult. Programul este ideal pentru DJ-ii profesionale, precum si pentru incepatori. Virtual DJ conţine un set de instrumente audio, efectele şi widget-uri create special pentru DJ-ii, este de asemenea posibil să se creeze piste muzicale de la MP3-fişiere în built-in player, programul vă permite să overclock muzică sub ritmul sau de a mări viteza de sunete în manuale şi modul automat. Sprijină capacitatea de a sincroniza piese de tempo şi viteza apăsând Sync. Rezultatul piese finite pot fi înregistrate în format WAV sau MP3. Dar cel mai bine este de a utiliza acest program, în timp real, la discoteci si petreceri.




Screens:
















Download:
http://www.virtualdj.com/download/trial.html

Read more

Format PDF Wondershare la Converter Download

0

Descrierea Programului:

Format PDF Wondershare la Word Converter - este un format PDF exacte şi rapid la documente Word. Programul vă permite să convertiţi fişiere PDF în editabil documente Word cu păstrarea exactă a textului original, imaginile, grafica şi hyperlink-uri.
Caracteristici ale Programului: 
• Suport pentru Microsoft Office Word 2010, 2007 şi 2003 (. Docx,. Doc).
• Suport pentru format PDF 1,0-1,7.
• păstrarea exactă a textului original, imaginile, grafica, hyperlink-uri.
Lot • Suport de conversie (până la 200 de fişiere simultan).
• Mod parţială de conversie - o oportunitate, nu pentru a converti întregul document, dar numai în pagina dvs. preferat.
• Autonomie (nu are nevoie de Adobe Reader, Adobe Acrobat, Microsoft Word, etc.)
• PDF în Word Converter este, de asemenea, Se poate converti PDF criptate fişierele care sunt protejate de imprimare, editare şi de copiere.
• Pentru fişiere PDF cu parola de deschidere, trebuie să introduceţi parola în pop-up fereastră, şi apoi începe de conversie.
• Plăcut şi interfaţă uşor de utilizat - puteţi începe cu uşurinţă cu programul de lucru, chiar , fără nici o instrucţiune.








Screens:








Downl
oad:








Read more

Toolbar-uri Download

0

Descrierea Programului:
Despre toolbar-uri am auzit cu totii si nu cred ca exista probleme pentru careva in a intelege acest termen - este vorba despre acel instrument sau mai bine zis acea/acele bara/bare de unelte care apar in cadrul browserului de navigare pe internet. Nu stiu cati dintre voi folosesc un toolbar - in ce ma priveste nu folosesc asemenea software, consider ca mai mult ingreuneaza navigarea pe web si mai ocupa si din spatiul de afisare a unei pagini web (in browser) - in concluzie prefer sa fac totul manual atunci cand am nevoie(traducerea unui text(google toolbar), verificarea email-ului, etc).Problema sacaitoare cu toolbar-urile este ca de cele mai multe ori acestea se instaleaza in calculator odata cu instalarea altor programe, spre exemplu daca nu esti atent cand instalezi Messenger Yahoo te trezesti cu toolbar-ul Yahoo instalat in Internet Exporer - exemplele in acest sens pot continua ! 




Screens:






Download:
http://download.cnet.com/Toolbar-Uninstaller/3000-2648_4-10727638.html

Read more

Wise Disk Cleaner Download

0

Descrierea Programului:
Când aţi instalat prima oară Wise Disk Cleaner 3 Drum liber, sunteţi dus la site-ul web al editorului pentru mai multe informaţii despre program. De fiecare dată când am accesat Wise Disk Cleaner 3 Drum liber, am primit un nag ecran întreba dacă am vrut să faceţi upgrade la versiunea plătit profesionale. A fost uşor de ocolit, dar a devenit un fel de noxe. Un expert de ajutor a apărut la pornire, şi ne-a mers prin intermediul discului proces de curăţare. În primul rând, alegeţi dintr-o lungă listă de extensii de fişiere de a include în Cleanup. Următorul pas este de a selecta unităţile sau folderele pe care doriţi să curat, şi a alege dintr-o listă de opţiuni de curăţare, cum ar fi ştergerea cookie-urile şi fişiere temporare. Ultimul pas este de a alege pentru a rula programul în nici unul dintre auto-executa sau modul manual, iar dacă doriţi ca fişierele şterse definitiv sau trimise la dvs. Recycle Bin. După ce am trecut prin expertul, am fost trimis la interfata principala utilizatorului să faceţi clic pe butonul Scanare. Având în vedere sarcina la îndemână, programul a lucrat extrem de rapid pentru a trage sus toate junk dosar în conformitate cu specificaţiile noastre. A fost nevoie de un pic de timp pentru programul pentru a şterge şi a trimite fişiere în Coşul de reciclare, dar noi am fost capabil să continue să lucreze în timpul procesului.



Screens:




Download:
http://www.wisecleaner.com/download.html

Read more

Avira Download

0

Descrierea Programului:
AntiVir software-ul este o solutie fiabila drum liber antivirus, care în mod constant şi rapid scanează computerul pentru programe rău intenţionat (cum ar fi viruşi, troieni, programe backdoor, farse, viermi, dialect etc .), monitorizarea fiecare acţiune executată de către utilizator sau de sistemul de operare şi de a fi capabil să reacţioneze prompt atunci când un program rău intenţionat este detectată. Protejează computerului împotriva viruşilor periculoase, viermi, troieni şi dialect costisitoare. Avira AntiVir Personal vă oferă următoarele funcţii :
· Centrul de control pentru monitorizarea, administrarea şi controlul întregul program
· Centrală de configurare cu user-friendly opţiuni standard şi avansat şi context, ajuta-sensibil
· Scanner (On-Demand Scan), cu profil de căutare-controlate şi configurabile pentru toate tipurile cunoscute de virus şi
Integrarea malware · în Windows Vista Control cont utilizator vă permite să îşi îndeplinească sarcinile care necesită drepturi de administrator
· Garda (acces on-scanare) pentru monitorizarea continuă a tuturor acces la dosar tentative de
Management Integrat de carantină pentru a izola şi de a prelucra fişierele suspecte
de protecţie · Rootkit pentru detectarea malware-ului ascunse instalate în sistemul computer (rootkituri) (numai pentru 32-bit)
· de acces direct la informaţii detaliate cu privire la viruşi şi malware detectate prin intermediul
· internet simplă şi actualizări rapid la programul, definiţiile virus, si motor de cautare prin intermediul un singur fişier Update şi actualizări VDF elementare, prin intermediul unui server de web pe
· internet integrat Scheduler pentru a planului de one-off sau recurente sarcini, cum ar fi actualizări sau încercare
· rate foarte mari de virus şi detectarea malware-ului folosind tehnologii inovatoare motoarele de căutare (de căutare) şi euristică căutare procesele
de detectare a · de toate tipurile arhiva comune, inclusiv detectarea de arhive imbricate si extensii Smart
· de înaltă performanţă funcţia de multithreading (simultană de mare viteza de scanare de mai multe fişiere) 







Screens:








Download:

http://www.free-av.com/en/download/index.html

Read more

marți, 16 martie 2010

Mozila Firefox Download

0

Descrierea Programului:
Mozila Firefox premiată browser-ul web este absolut gratuit şi uşor de utilizat. Alatura-te de peste 250.000.000 de milioane de oameni din întreaga lume se bucură de o navigare mai bună şi mai rapidă de web. Este atât de uşor de import favorite şi setările de pe browser-ul dvs. vechi şi a începe.
Descărcaţi Firefox acum şi a lua un web mai rapid şi mai sigur.





Screens:






Download:
http://www.mozilla-europe.org/ro/firefox/

Read more

Vista Start Menu Download

0

Descrierea Programului:
Vista Start Menu Pro - o versiune profesională a user-alternativă uşor de la meniul Start pentru Windows XP, Vista şi 7. Programul foloseste abilitatile dvs. cognitive (de memorie vizuală şi reflexe), dar este de înţeles pentru incepatori si eficiente pentru utilizatorii experimentaţi. Diferenţa principală este că etichetele pentru aplicaţiile care sunt instalate pe sistemul dvs., nu se schimba poziţia lor şi care sunt în mod constant în acelaşi loc. Etichetele sunt enumerate în ordine alfabetică, iar în cazul în care un utilizator înlătură unul din programele pe de altă parte nu se schimbă - la un program de eliminare format prin spaţiu gol. Când un utilizator instalează un program nou, acest spaţiu este umplut. Interfaţa programului este multilingv şi că se bucură de sprijinul a limbii romîne:








Screens:








Download:http://www.dl4all.com/software/136543-vista-start-menu-pro-v355-rus-545-mb.html

Read more

Alcool 120% Download

0

Descrierea Programului:
Noua versiune de Alcool 120% - emulator de CD / DVD-ROM. Programul creează pe hard disk, PC-ul utilizatorului datele de pe disc imagini, informaţii audio sau video, apoi oferă acces la aceste date la alte programe, ca şi când discul dorit în unitate. Alcohol 120% suportă multe formate de CD / DVD, are posibilitatea de a lucra cu 31 de a citi, în acelaşi timp, oferă un disproporţionat de mare (în comparaţie cu CD-uri), rata de transfer de date între cererea şi citiţi discul. Mai mult decât atât, Alcohol 120% vă permite să copiaţi CD & DVD, inclusiv in deplina siguranta, si rasfatata, cu ajutorul CD-R / CD-RW / DVD-R / DVD-RW / DVD-RAM / DVD + RW. Traverse de protecţie a Safedisc, StarForce (parţial), Securom şi LaserLock. Interfaţă Funcţionează cu formatele de imagini de disc astfel:. MDS,. CCD,. Cue,. ISO,. BWT,. CDI,. NRG,. PDI şi alţii de la celelalte este simplă şi comodă pentru acest disc este cel mai popular emulator. Principalele caracteristici ale programului:
"Dezvoltarea de până la 31
º ofer virtuale" crearea de imagini de CD, DVD si Blu-ray
"Suport formate de imagine MDS, CCD, BIN / CUE, ISO, CDI, BWT, B5T, B6T, BWI, BWS, BWA, ISZ
"copiere directe de la disc la
disc" Erase CD-RW şi DVD-RW
"Caută fişiere,
imagini de disc", de export şi listele de import de fişier imagine
", nu se pot salva disc virtual pe un server de producţie, de reţea, precum şi utilizarea acestora pe set de
calculatoare" Blocarea şi parola protejarea imaginilor dumneavoastră valoros
"Montarea unei imagini cu
protecţie copie", şi mult mai mult
în această nouă versiune: 

New User Interface completa cu suport Unicode
New Folder de administraţie
consolidat Citire Scriere Motoare
NOI Audio Converter Plug-in pentru MP3 conversie
NOI Alcoolul iSCSI de partajare Centrul
NOI Construit în materie de protecţie Scanne.





Screens:






Download:
http://thepiratebay.org/torrent/5352704/Alcohol_120_v2.0.0.1331_Patch(Works_with_w7)_[_kk_]

Read more

Light Alloy Download

0

Descrierea Programului:
 Acest player este un clasic în viaţă multimedia, software-ul lumii. Unul dintre cele mai populare în post-spaţiu sovietic. El poate reda fişiere audio şi video la aproape toate formatele populare, are o mare varietate de setări cu care puteţi ascută programul de la sine, dar este clar şi simplu pentru a opera şi de a folosi. Unul dintre chip-uri este că este gratuită pentru rusofona utilizatori. Pentru a activa program trebuie să dai seama ce este cunoscut Enigma rusă. Programul în sine durează până foarte putin spatiu, se execută rapid şi de lucru. Potrivit atat pentru incepatori si profesionisti.




Screens:








Download:

http://www.softella.com/la/

Read more

WinSTEP Download

0

Descrierea Programului:
WinSTEP Nexus - panou compact de control pentru aplicaţii Lansare rapidă şi accesul la dosare care pot fi plasate în user-selectat zona a ecranului, ascunde de ochii într-o stare inactivă, provoca o mişcare uşoară de pe ecran myshki.Dlya introducerea cererilor de pe panoul de prin glisarea icoana corespunzătoare cu mouse-ul. Prezenţa «drag-n-Drop» permite fără cea mai mică efortul de a trimite fişiere de diferite formate, în cererea de dorit. Programul vă permite să creaţi panouri de andocare multiple, fiecare dintre care va oferi acces la un set specific de aplicatii. Panourile pot fi aranjate în acest caz, cursorul mouse-ului pe icoana de pe ecran veţi vedea submeniu corespunzătoare, sau de un set suplimentar de icoane.


Screens:


Download:
http://www.techmixer.com/winstep-nexus-dock-free-dock-application-for-windows/

Read more

ImgBurn Download

0

Descrierea Programului:
ImgBurn - Compact program de înregistrare a Slang CD / DVD imagini de la aproape orice tipuri de lucrări de întreţinere cu dispozitive de înregistrare cele mai moderne. În plus, programul poate curăţa roţile în două moduri - un mod rapid şi complet. 


Screens:








Download:
http://www.afterdawn.com/software/cd_dvd/burning/imgburn.cfm

Read more

QtWeb Download

0

Descrierea Programului:
QtWeb - browser-ul uşoare, cu mai multe caracteristici originale: de exemplu, în orice moment instantaneu elimina toate panourile, lăsând doar pagina de web pe care o vizitaţi (panoul din spate este de asemenea foarte simplu). În plus, există opţiuni, cum ar fi o tastatură virtuală din zbor pentru a schimba stilul de aplicare şi a vedea cum de muncă site-ul într-un mediu Unix / Linux sau alte versiuni de Windows, înfiinţarea motoarele de căutare, titluri, meniuri, chei fierbinte, butoane de bara de instrumente, şi multe altele.
QtWeb construit pe Nokia bibliotecile Qt şi motor de Apple WebKit (utilizat în browsere, Apple Safari si Google Chrome). Ea poate funcţiona fără instalaţii de pe orice suport amovibil. Interface - Dicţionar.
Opţiuni de securitate extrem de interesante:
- mod Private Browsing (Safe Mode) vă permite pentru a nu lăsa nici o urmă de pe Internet pentru a găsi la nivel local (cookie-uri, cache), precum şi pe web (UserAgent, sunt de obicei trimise la un server Web poate fi submeniu)
- caracteristică o resetare completă închide toate cache şi refac toate setările la starea iniţială - cum ar fi acestea au fost, înainte de prima lansare a browser-ului pe acel computer
- sprijină SSL si HTTPS, afişarea informaţiilor despre site-ul certificatului.
sprijină încep cu parametrii din linia de comandă.





Screens:






Download:
http://majorgeeks.com/download6224.html?2010-02-09

Read more

CCleaner Download

0

Descrierea Programului:
CCleaner - un utilitar pentru curăţarea sistemului de la diverse "Trash": cookie-uri, a vizitat site-uri de istorie, fişiere temporare (inclusiv "producţia" de browsere web şi programe de eMule, Bara de instrumente Google, Office, Kazaa, Nero, Adobe Acrobat, WinRAR, Real Player precum şi altele), şi ActiveX-elemente. În plus, sprijină CCleaner de curatare a registru a înregistrărilor de extensii nefolosite, biblioteci, deja eliminate programe, etc .Cu toate că nu are câteva din clopotele şi fluiere găsite în alte PC-ul de curatare de aplicaţii, acest program gratuit ofera mai mult decât suficient de caracteristici pentru a face o descărcare demnă. Interfata CCleaner este logic proiectat şi este uşor să le şteargă urmele de la Internet Explorer, Firefox, Opera, şi Google Chrome din diverse domenii de sistem Windows, şi de la unele aplicaţii terţe părţi.


Screens:




Download:
http://download.cnet.com/ccleaner/

Read more

Nero 9 Download

0

Descrierea Programului:
Nero 9 - este un set de software de mass-media digitale şi acasă centru de divertisment următoarea generaţie, care este cea mai de încredere din lume. Nero 9 descrie funcţionalitatea cutting-margine, care face bucura de conţinut media digital de simplu de conţinut. Nero 9 uşor de folosit Suite multimedia încă puternic, vă oferă libertatea de a crea, citiţi, copia, arde, edita, partaja şi on-line upload. Indiferent ce a fost - muzica, video, foto, precum şi de date - Bucuraţi-vă şi partajaţi cu familia şi prietenii oricând, oriunde. Nero 9 pachet de instrumente cu care puteţi fără cea mai mică efort să efectueze orice operaţiuni legate de înregistrarea de CD şi DVD. Dacă aveţi nevoie să le inscripţionaţi pe DVD filme, fotografii, date, audio sau a crea o copie a discului, doar stai pe spate şi priviţi ca Nero 9 nu toate lucrările tine. Dar aceasta este doar o parte din posibilităţile aproape nelimitate pentru pachetul, Nero 9, de asemenea, furnizează instrumente pentru editare audio, se amestecă cu mai multe piste audio cu filme de calitate profesională pe discuri VCD de design, SVCD si DVD, muzică, cuprinde, să optimizeze performanţa dispozitivelor de înregistrare, şi mai mult!




Screens:






Download:
http://www.nero.com/eng/downloads-nero9-free.php

Read more

Programe 2010 Download

0

Descrierea Programei:


Elaborarea de programe pentru a adăuga la Windows XP. Deschideţi imaginea de pe CD / DVD din Windows şi se adaugă două foldere care apar atunci când descomprimis ($ OEM $ şi WPI)


Programe incluse

K-Lite Mega Codec Pack 5.8.0
Unlocker 1.8.9
Java Runtime Environment 6u18
DirectX 9.0c ( Febrero 2010)
Internet Download Manager
5.18.8. net Cadrele
Google Translate clienti 4.3.350
AutoIt 3.3.6.0
nLite 1.4.9.1
Lupas Rename 5.0
Google Toolbar 6.4.1321.1732 (IE)
Ares 2.1.4.3038
Solid Converter PDF 6.0.664
CPU-Z 1.53.2 Beta
Registrar Registry Manager 6.2
FlashGet 3.3.0.1092
Microangelo Toolset 6
Alcohol 120% 2.0.0.1331
UltraISO 9.3.6.2750
Notepad 5.6.8
QuickTime Player 7.65.17.80
Winamp 5.5.7.2
BSplayer 2.51.1022
RealPlayer SP 1.1.1 Build 12.0. 0.614
VLC Joc 1.0.5
CCleaner 2.29.1111
TaskSwitchXP 2.0.11
TuneUp Utilities 2010 9.0 4020.41
Everest Ultimate 5.30.1900
Defraggler 1.17.172
Windows Live Messenger 8.5
Windows Live Messenger 9.0
Messenger Plus Live 4.83.378
Yahoo! Messenger 9.0.0.2162
Winrar 3.92
7zip 4.65
7zip 9.10 Beta
Mozilla Firefox 3.6
Opera 10.50
Safari 4.0.4.531.21.10
Google Chrome 2.0.172.43
Google Chrome 5.0.342.2 Beta
Office Professional 2003 SP3
OpenOffice 3.2.0
Nero 8.3.13.0 Lite
Nero 9.4.13.2
Ashampoo Lite Burning Studio 9.20
Adobe Flash Player 10.0.45.2 (IE)
Adobe Flash Player 10.0.45.2 (FF)
Silverlight 3.0.50106.0
Shockwave Player 11.5.6.606
AnyDVD HD 6.6.2.6
DVD Shrink 3.2
Foxit Reader 3.2.0.0303
Adobe Reader 9.3.1 Lite
NOD32 Business Edition 4.0.474
Smart Security BE 4.0.474
Ad-Aware 2009 8.1.2
Windows Defender 1.1.1593.0 







Screens:




Download:
http://www.nowdownloadall.com/your-file.asp?PID=7735d085-98ca-44ac-b727-8ee3a0377927&q=WPI%20March%202010%20XP%20Vista%20W7%20..



Read more

Full UMS Download

0

Descrierea Programului:
Fii crezut în atenţia ta utilă în studierea program, deci ceea ce este Ultimate Math Solver? (Universal matematica Solver) Acest program, visele de elevi şi studenţi. UMS rezolvă orice exemplu din manual, problema carte, sau pur şi simplu inventate de voi, şi explică fiecare pas al deciziei. UMS este în măsură să vorbească şi să tacă (la alegerea dvs.). Multe motive diferite pot preveni student sau elev pentru a învăţa un anumit subiect. UMS va ajuta în această situaţie: reconstituirea complet stilul de decizia adoptată de către şcoală de pe ecranul computerului ca pe bord, va primi o decizie impusă prin exemplul vostru, este însoţită de un profesor de voce profesionala. 
UMS produce soluţie de a introdus un exemplu. Acest lucru poate dura de la câteva secunde la minute, în funcţie de complexitatea probei şi a capacităţilor computerului.


Screens:






Download:
http://ineedfile.com/free-full-ums-rar-download



Read more

Parola Craker Download

0

Descrierea Programului:

Parola Cracker - moale conţine 12 instrumente diferite pentru a permite retragerea de incredere sau hack password de anumite tipuri de fişiere, şi chiar ajută să vă reamintesc accesul la uchetke şi Ferestre Vista.
Nachinka komplekta: 
1) PDF Password Remover
2) Windows XP Admin Password Remover
3) Fişier Zip Password Cracker
4) SQL Password Remover
5) Microsoft Office Password Remover
6) Windows Vista Admin Password Recovery
7) Ferestre Password Recovery
8) RAR File Parola Cracker
9) exe dosar Password Recovery
10) Password Changer
11) Memory Parola
12) distribuite Password Recovery
Password Cracker este un instrument care permite de a restabili pentru parolele dumneavoastră. A fost creat pentru a se evita spargerea tine-ti capul de a memora toate parolele dumneavoastră. Functioneaza pe toate browserele cu IE acelaşi lucru. 



Screens:


Download:

Read more

luni, 15 martie 2010

System Cleaner Download

0

Descrierea Programului:
System Cleaner - pentru îndepărtarea programul de pe hard disk de date inutile - fişierele temporare şi fişierele de jurnal, cookie-urile şi a altor în cache-ul browser-ul, etc Programul "intelege" mai mult de o sută de extensii folosite pentru a se referi la fişiere temporare, permiţându-vă să automatizeze procesul de curatare hard disk de la junk acumularea în timp, pe de altă parte, posibilitatea de căutare (şi a şterge) dosar cu orice alte extensii. În plus, programul permite îndepărtarea de intrări incorecte. În mod semnificativ, programul vă permite să nu doar şterge fişierele, dar lor de eliminare în condiţii de siguranţă - fără posibilitatea de recuperare ulterioară la orice utilităţi. System Cleaner este un utilitar de sistem gratuit utilizat pentru a îndepărta fişierele vechi şi inutile de pe harddisk. În particular, System Cleaner are grijă de fişierele din Disk Utility, Uninstaller şi Defragment. System Cleaner oferă de asemenea un registry cleaner şi un start up manager.


Screens:




Download:
http://www.softpedia.com/progDownload/System-Cleaner-Download-7029.html

Read more

MagicISO Download

0

Descrierea Programului:

Pentru început, aş dori să spun despre caracteristicile MagicISO. Pentru mine, programul poate efectua practic toate funcţiile necesare pentru a manipula imaginile.
În primul rând, programul suportă aproape toate CD / DVD imagine dosar format, inclusiv ISO si BIN. Aveţi posibilitatea să creaţi sau să deschideţi pentru editarea orice imagine şi să adăugaţi la aceasta sau a şterge orice fişiere de la ea. Programul salvează pe CD / DVD imagine pentru imagine standard ISO format de fişier, şi puteţi specifica proprietăţile de imagini, cum ar fi Publisher, preparator de date, CD File System, Dosar / Director lungime de nume, volum numărul de serie, şi altele asemenea.

Screens:



Download:

Read more

BSPlayer Download

0

Descrierea Programului:
Uneori am prefera vizionarea de filme şi seriale TV de pe computer, mai degrabă decât a face-o pe canapea. Calitate a imaginii în monitorul PC-ul meu este mai bine şi mă pot descurca cu formate mai mult decât DVD.Desigur, am nevoie de un video player bun în scopul de a se bucura de filmele mele preferate, la cele mai acestora, precum şi alegerea mea nu este altul decât BSPlayer. Acest video player mare funcţii ceva care aveţi nevoie pentru a viziona filme sau orice alt tip de material video de pe PC. Suportă toate formatele video populare (si audio, precum şi, în cazul în care aţi fost întrebaţi), şi cu toate că interfaţa sa de bază nu este cu adevărat cel mai frumos o am vazut, aveţi posibilitatea să particularizaţi cu uşurinţă cu piei. De asemenea, dacă sunteţi lipseşte nici un video sau codecuri audio, BSPlayer va descărca le imediat în timpul instalării.BSPlayer sprijină subtitrari video, ia capturi de ecran de film în curs de redare, vă permite să creaţi marcaje si capitole pentru a vă deplasa de-a lungul mai multe videoclipuri uşor şi are, de asemenea, suport pentru plug-in-uri. I-a placut mai ales modul în care vă puteţi controla redarea, fie utilizând comenzi rapide de la tastatură sau mouse-ul, pur şi simplu: un singur clic pentru a opri video, două clicuri pentru a merge ecran complet, roata mouse-ului pentru a ridica sau scăzute volume ...Singurul dezavantaj la BSPlayer, dacă există, este faptul că programul nu include nici o documentaţie cu excepţia unei secţiunea de întrebări frecvente de care aveţi nevoie pentru a deschide în browser-ul dumneavoastră. Nu că nu puteţi folosi programul fără ajutor, dar este intotdeauna bine sa ai o documentaţie să se bazeze pe în cazul în care te blochezi.â




Screens:




Download:
http://bsplayer.en.softonic.com/

Read more

 
Design by ThemeShift | Bloggerized by Lasantha - Free Blogger Templates | Best Web Hosting